Johtokunnan tiedote 18.7.2020

Hämeenlinnan Rauhanyhdistyksen johtokunta ja toimikunnat valmistelevat Koronapandemian rajoitusten lieventyessä syksyn toiminnan käynnistämistä. Toiminnan käynnistämisestä tiedotetaan elokuun alkupuolella. Kesäseuraradion lähetysten päättymisen jälkeen jatketaan Hämeenlinnan rauhanyhdistyksen nettiseurojen lähettämistä sunnuntaisin 9.8. klo 16.00 alkaen nettiosoitteessa hameenlinnanrauhanyhdistys.fi.

Johtokunta

Seuraavat tapahtumat

Tapahtumia peruttu

Raamattuluokka, lapsiparkki, nuortenilta ja pyhäkoulu viikonloppuna 13-15.3 on peruttu varotoimena korona-viruksen johdosta. Johtokunta keskustelee loppukevään toiminnan järjestämisestä lauantaina ja tiedottaa asiasta yhdistyksen internet-sivuilla ja Whatsappissa.

Yllä seuraavia tulevia tapahtumia. Lisää tapahtumia Kalenteri-sivulla.

Visakankaan tontit

Hämeenlinnan Rauhanyhdistys ry:n vanhan toimitalokiinteistön, Visakankaan seurakuntatalon, alue on asemakaavoitettu ja alueen tontit ovat myynnissä

Tutustu tontteihin

Lumitähdenkatu 2